De villa

“De Tordo”

Onze villa ligt in een rustige wijk net boven El Portet. In deze wijk zijn alle villa’s vrijstaand en gebouwd op ruime kavels om optimale privacy te bieden.

Ons huis ligt op een hoekkavel van ruim 2000m2, en heeft een fantastisch uitzicht op de vallei en de zee.

De villa is tegen de berg gebouwd en heeft een gastenverblijf gelegen aan het zwembad. Daarnaast beschikt de villa ook over een ruime garage, waarin wij de wasmachine, droger, en een extra koelkast hebben geplaatst.

Rondom ons zwembad is een bijzonder groot terras met loungesets, parasols, en ligstoelen. Naast het zwembad is ook de buitendouche.

De villa beschikt over een ruime woonkamer met openhaard, een moderne keuken met alle denkbare faciliteiten, een heerlijke badkamer en 4 2-persoons slaapkamers, allen voor zien van nieuwe boxsprings. Het gastenverblijf heeft een eigen douche/toilet en daarbij een pantry, incl. koelkast etc. In dit gastenverblijf staat ook de bedbank die gebruikt kan worden voor een extra slaapplaats.

Het grote (100m2) overdekte terras, de porche, is eigenlijk onze woonkamer buiten. Wij hebben dit ingericht met verschillende loungesets en een lange stoere 10-persoons eettafel.

De vele foto’s op deze site vertellen u nog veel meer over onze villa.